Hőmérséklet-vezérelt főzés indukciós készülékeken, hőmérés és szabályozás valós időben, egyetlen érintés nélkül

 

RTCS® Realtime (valósidejű) Temperature (hőmérséklet) Control (szabályozó) System (rendszer)

Az INDUCS által fejlesztett, szabadalmaztatott RTCS® elsőként teszi lehetővé, a hőmérséklet-vezérelt főzést. Ehhez igazították az edények aljzatának anyagát és az elektronikát (1) is.

 

A kijelzőn látható programozás (2) segít, hogy a rendszerint visszatérő ételek mindig pontosan ugyanúgy készülhessenek el. Így a főzési folyamatok is gördülékenyebben zajlanak majd. A konyhai személyzetnek ezután nem kell állandóan a túl magas vagy túl alacsony főzési hőmérsékletek miatt aggódnia, csupán arra kell figyelniük, hogy időről-időre továbbra is megkavargassák az ételt.

 

Forradalmi újítás: A hő a serpenyő aljában, a sült közvetlen közelében termelődik. Az indukciós edény alján, 1°C-kénti hőmérsékletmérés, érintés nélkül, valós időben, abszolút egyedül álló technológia.

 

Az RTCS®- technológiával ellátott készülékeken teljesítmény szint szerint, Hold- funkcióval vagy hőmérséklet-vezérlés segítségével is főzhet.

 

Főzőlap

RTCS® technológia leírás

Biztonság

Indukció